۱۱ یازده دلیل بالقوه بر مفید بودن مصرف ماهی - یک دولوپر با تجربه، به سلامتی خود اهمیت می دهد.

۱۱ یازده دلیل بالقوه بر مفید بودن مصرف ماهی - یک دولوپر با تجربه، به سلامتی خود اهمیت می دهد.

چرا ماهی؟

خیلی کوتاه و ساده می خواهم در قالب چند جمله فواید خوردن ماهی را به شما یاد آور شوم:

غذا های دریایی یکی از سالم ترین منابع غذایی برای انسان ها هستند. ماهی ها در کنار خواص مختلف و منحصر به فردی که دارند از گذشته های دور از سفره غذای ایرانی ها سهم زیادی داشته اند. ماهی به لحاظ داشتن منبع غنی ای از کلسیم، ویتامین های محلول در چربی و نداشتن چربی های مضر ضامن سلامتی ما هستند. از بهترین ماهی ها می توان ماهی تن را نام برد. خب.. ویتامین D - کلسیم - ویتامین E - امگا۳ ( لازم و حیاتی برای فعالیت مغز ) موجود در ماهی و غذا های دریایی، ریسک بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهد. برای دریافت omega3 کافی خوردن ماهی های چرب حد اقل دو بار در هفته توصیه می شود. خوردن ماهی ریسک حمله قلبی را پایین می آورد. مواد مغذی ماهی به ترمیم مغز و چشم شما کمک می کند. خوردن ماهی ممکن است از افسردگی شما بکاهد. تحقیقات نشان داده است کسانی که به صورت منظم ماهی مصرف می کنند، کمتر مستعد افسردگی هستند. omega3 کمک خوبی برای انواع خاصی از افسردگی ( افسردگی دو قطبی یا bipolar ) نیز می باشد.مطالعات بسیاری نشان داده اند که omega3 می تواند ریسک ابتلا به دیابت نوع ۱ را نیز کاهش دهد. ماهی ها به سبب دارا بودن منبع غنی ای از ویتامین D می توانند کیفیت خواب شما را افزایش دهند. ماهی به لحاظ داشتن پروتئین بالا، قلب شما را سالم نگه می دارد.

خب این منبع غنی از پروتئین، کلسیم، فسفر و انواع ویتامین ها را از دست ندهید. حداقل دو روز در هفته ماهی مصرف کنید و خوردن آن را فراموش نکنید.

منبع: https:‎//www.healthline.com/nutrition/11-health-benefits-of-fish

برچسب‌ها